Servicii

Amenajări și întreținere

Acvaconcept îsi propune să pună la dispoziția clienților săi acvarii complete așa cum le puteți vedea în showroom, sau în funcție de dorința acestora, acvarii ce pot fi construite sub alte dimensiuni și amenajate dupa sugestiile clienților.

Pentru a beneficia de un acvariu complet care să fie întradevar uimitor, Acvaconcept vă oferă pe lânga echipamentele de calitate de la producători consacrați în domeniul acvaristicii și o gamă foarte largă de decoruri naturale astfel încat rezultatul final să fie cel așteptat.

Amenajarea unui acvariu are două laturi importante și diferite care trebuiesc să se întrepatrundă în cel mai natural mod.
Prima este legată de partea tehnică și constă în dimensionarea corectă a tuturor echipamentelor: acvariul în sine (sticla), standul, filtrarea, iluminarea, sistemele de adiție și fertilizare, etc.

A doua este cea legată de design. Designul acvatic este numit aquascaping și ia o amploare tot mai largă pe scară natională și internațională.
Aquascapingul este o artă și ca orice artă are nevoie de inspirație, studiu și foarte multă muncă, iar misiunea noastra este să aducem aceasta artă lângă dumneavoastră.

Acvariul trebuie să reprezinte un mic ecosistem viu, o bucațică de natură de care să vă puteți bucura în confortul căminului sau cu care să vă elibereze de tensiuni la birou, ca urmare are nevoie de întretinere minuțioasă. Orice pas greșit sau dezinteres poate transforma un acvariu foarte frumos într-un dezastru estetic.

Colaboratorii și echipa Acvaconcept vă pot cosilia în mod gratuit cu privire la amenajarea tehnică și artistică a acvariului dumneavostră dar și legat de întreținerea și mentenanța acestuia!

Având în vedere multitudinea factorilor și produselor care sunt de cuantificat, prețurile sunt personalizate pentru fiecare solicitare.

Pentru a vă covinge vă rugam vizitați secțiunea LIVE, sau cel mai bine vizitați-ne!

error: Content is protected !!