REGULAMENT AcvaConcept Black Friday

REGULAMENT de desfășurarea a Ofertei Speciale AcvaConcept Black Friday


1. Organizatorul Ofertei Speciale

Organizatorul Ofertei Speciale AcvaConcept Black Friday este AcvaConcept SRL cu sediul social în Str. Pârâul Rece 14A Popești Leordeni, Județ Ilfov, înregistrat la Registrul Comerțului București sub nr J23/4911/2016, cod de identificare fiscal 36822479 reprezentată legal de Hîncea Dan Alexandru în calitate de administrator.


2. Durata Ofertei Speciale

2.1. Oferta AcvaConcept Black Friday se va desfășura în perioada 27 noiembrie 2020, ora 08:00 - 29 noiembrie 2020 ora 23:59, în condițiile stipulate mai jos.

2.2. Organizatorul Campaniei își rezervă dreptul de a scurta sau prelungi Oferta AcvaConcept Black Friday


3. Participanți

3.1. La Oferta Specială AcvaConcept Black Friday poate participa orice persoana fizică sau juridică, care plasează comandă online pe website-ul www.shop.acvaconcept.ro în perioada 27 noiembrie 2020, ora 08:00 - 29 noiembrie 2020, ora 23:59 și care respectă condițiile de desfășurare.


4. Condiții de desfășurare a Ofertei Speciale

4.1. În perioada 27 noiembrie 2020, ora 08:00 - 29 noiembrie 2020 ora 23:59 NU se primesc comenzi telefonice, pe e-mail, Facebook, Facebook messenger, WhatsApp sau alte platforme de comunicare virtuală și nici fizic la showroom-ul AcvaConcept.

4.2. Comenzile se plasează doar online în website-ul www.shop.acvaconcept.ro. După plasarea comenzii participanții vor primi email de confirmare în care vor fi informați cu privire la termenul și modalitatea de livrare.

4.3. Prețurile produselor de Black Friday sunt valabile doar pe perioada Ofertei în intervalul orar mentionat la punctul 2 de mai sus, în limita stocului disponibil.

4.4. Numărul produselor din Oferta Speciala este limitat și odată epuizat, nu poate fi suplimentat.

4.5. Reducerile se aplică doar dacă se efectuează comanda online pe site-ul www.shop.acvaconcept.ro

4.6. Reducerile NU se cumulează cu alte reduceri, discounturi, carduri cadou și /sau vouchere.

4.7. Reducerile semnalate de Black Friday vor fi valabile doar pe perioada campaniei.

4.8. Termenul de livrare a comenzilor de Black Friday este de maximum 10 zile cu posibilitatea prelungirii acesteia pană la ultima comandă din Oferta speciala

4.9. Comenzile se pot achiziționa cu plata ramburs sau card bancar, în cazul livrării prin curier, cash sau card în cazul ridicării acestora din showroom-ul Acvaconcept

4.10. Termenul de ridicare a comenzilor cu opțiunea “Ridică din magazin” este de maximum 10 zile. Daca nu se ridică în acest interval comanda se consideră anulată.


5. Întreruperea Ofertei Speciale AcvaConcept Black Friday

5.1.Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe Oferta Specială AcvaConcept Black Friday oricând pe parcursul desfășurării acesteia.

5.2.În situația în care Oferta este întreruptă / suspendată, Organizatorul va acorda beneficiile Ofertei participanților care au îndeplinit condițiile Ofertei până la momentul suspendării sau întreruperii, în conformitate cu prevederile prezentului Regulament

5.3.Organizatorul își rezervă dreptul de a anula orice comandă pe care o considera tentativă de fraudă și / sau făcută cu rea intenție, cu notificarea participanților prin email.

5.4 Organizatorul  își rezervă dreptul de a anula comenzile pentru produse care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice au afișate prețuri evident eronate / derizorii pentru produse (prețuri pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumpărător cu un nivel mediu de pregătire)


6. Clauze finale

6.1. Prezentul Regulament de participare / desfășurare este disponibil în mod gratuit oricarui solicitant, care poate fi solicitat la adresa sediului organizatorului din Str. Pârâul Rece 14A Popești Leordeni, Județ Ilfov.